ΠΡΟΦΙΛ

 

ΠΡΟΦΙΛ

 

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 
 

Η εταιρεία "ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε." ιδρύθηκε το 1990, αλλά η πορεία της στο χώρο των υπερψυγμένων προϊόντων ξεκινάει από το 1981 - έχοντας ήδη μία παράδοση ενός αιώνα στην αρτοποιία -, όταν μεταφέρεται από το Άργος στην περιοχή Άκοβα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 12 στρεμμάτων και σε νέες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 3500 τ.μ.
Είναι από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν παραγωγικά στα προϊόντα υπερψυγμένης ζύμης και παραμένει έως σήμερα μία από τις κορυφαίες στο συγκεκριμένο χώρο.

Μας καθιερώσατε. Σας ευχαριστούμε!
Παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, από επιλεγμένες πρώτες ύλες, μέσα από μια άψογη παραγωγική διαδικασία και αυστηρά ελεγχόμενη ποιότητα (ISO 22000:2005 & HACCP).
Τα προϊόντα μας προορίζονται για επαγγελματική χρήση σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κυλικεία, croissanteries, super markets, ξενοδοχεία, κέντρα εμπορίας κατεψυγμένων και εξαγωγικούς οίκους.

Δίπλα σας κάθε στιγμή. Όπως μας ξέρετε...
Έχοντας την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη τεχνική υποστήριξη, ευχαρίστησή μας.
Με ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διανομών, τηρώντας πιστά τις προδιαγραφές της ποιότητας διακίνησης.
Το νέο σύγχρονο τμήμα πωλήσεων μας ξεχωρίζει στο παρόν και προχωρά δυναμικά στο μέλλον, πάντοτε στη διάθεση σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πώλησης, αλλά και μετά από αυτήν.

 
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ

  Powered by Shape Communication ©2006 tsabassis.gr